Detrop Boutique 2022 - 30η Διεθνής Έκθεση τροφίμων και ποτών_Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης_22-24.02.2022
Ξεκίνησαν οι εγγραφές των εκθετών
στη Detrop Boutique 2022, το κλαδικό εκθεσιακόγεγονός για τα καλύτερα delicatessen τρόφιμα & ποτά
μαζί μ επιτυχημένο θτικό σαλόνι Cheese n’ Wine
Κλείστε εγκαίρως το χώρο σας και εξασφαλίστε την καλύτερη θέση για την προβολή της εταιρείας σας!
Η DETROP BOUTIQUE έχει ως στόχο να αναδείξει τα καλύτερα delicatessen προϊόντα και τρόφιμα, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και μεθόδων παραγωγής των Ελλήνων παραγωγών.
Η έκθεση προβάλλει την γαστρονομική κουλτούρα της χώρας σε εγχώριους και διεθνείς αγοραστές, ενώ απευθύνεται σε εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων καθώς και σε καταστήματα deli, οργανικών προϊόντων και φούρνους.
Το επαγγελματικό προφίλ της έκθεσης, διασφαλίζουν οι στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις τύπου b2b μεταξύ εκθετών και αγοραστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Πλαισιωμένη από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων γευσιγνωσίας, συνεδρίων και ημερίδων, η DETROP BOUTIQUE παρουσιάζει όλες τις καινοτομίες των κλάδων τροφίμων-ποτών.
Στην Detrop Boutique 2022 θα πραγματοποιηθεί το θεματικό σαλόνι CHEESE n’ WINE, όπου οι επισκέπτες θα απολαύσουν γεύσεις ποικίλων τυριών με τη συνοδεία κρασιού. Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις, οι δυο κλάδοι καθιερώνονται πλέον και θα παρευρεθούν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ως εκθεσιακό γεγονός, με αναβαθμισμένη παρουσία.
Εγχώριοι και ξένοι παραγωγοί θα εκθέσουν διαφορετικά είδη τυροκομικών προϊόντων καθώς και όλων των συνοδευτικών προϊόντων: αρτύματα, αλείμματα, ελιές, αποξηραμένα φρούτα κ.α. τα οποία συνδυάζονται με κρασί, δημιουργώντας νέα γαστρονομικά μονοπάτια.
Μέσα από 20 ωριαίες εκδηλώσεις, εξειδικευμένοι επαγγελματίες θα συστήσουν στους 400 συμμετέχοντες (μετά από κράτηση) τις διαφορετικές ετικέτες μ τον κατάλληλο συνδυασμό από τυριά και συνοδευτικά, αναδεικνύοντας τη μαγεία του σωστού pairing.
Η Έκθεση πραγματοποιείται παράλληλα με την 10η Διεθνή Έκθεση ARTOZYMA, που αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.