Detrop Boutique 2020_Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης_22-24.02.2020
Στις 22-24 Φεβρουαρίου 2020, διοργανώνεται για τρίτη χρονιά η έκθεση Detrop Boutique από τη ΔΕΘ HELEXPO, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παράλληλα με την 9η “ARTOZYMA” Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής Μηχανημάτων, Πρώτων Υλών, Εξοπλισμού και Έτοιμων Προϊόντων και την έκθεση Αρωματικών - Φαρμακευτικών Φυτών και Υπερτροφών “ΗΕRBAL EXPO” (21-23/2).
Η έκθεση παρουσιάζει τα καλύτερα delicatessen προϊόντα και τρόφιμα που παράγονται στην Ελλάδα, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και μεθόδων παραγωγής. Μέσα από αυτή την «deli» έκθεση, τα ανώτερης και διακεκριμένης ποιότητας προϊόντα μικροπαραγωγών που προέρχονται ακόμα και από τα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας, παρουσιάζονται σε μία ευρύτερη γκάμα Ελλήνων και ξένων αγοραστών.
Η έκθεση απευθύνεται σε εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων καθώς και σε καταστήματα ντελικατέσεν, οργανικών προϊόντων, φούρνους κλπ. τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό με τους οποίους κλείνονται προκαθορισμένα ραντεβού.
Στην Detrop Boutique 2020 θα πραγματοποιηθεί το θεµατικό σαλόνι CHEESE n’ WINE, όπου οι επισκέπτες θα απολαύσουν γεύσεις ποικίλων τυριών µε τη συνοδεία κρασιού. Μετά τις επιτυχημένες εµφανίσεις του 2016 και 2018, οι δυο κλάδοι καθιερώνονται πλέον και θα παρευρεθούν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ως εκθεσιακό γεγονός, µε αναβαθμισμένη παρουσία. Εγχώριοι και ξένοι παραγωγοί θα εκθέσουν διαφορετικά είδη τυροκομικών προϊόντων και με τη συνοδεία αρτυμάτων, αλειµµάτων, αποξηραμένων φρούτων κλπ θα παρουσιαστούν μέσα από το CHEESE n’ WINE BAR συνδυασμένα µε το κατάλληλο κρασί, δημιουργώντας νέα γαστρονομικά μονοπάτια.
Πλήθος παραλλήλων εκδηλώσεων θα πλαισιώσουν την έκθεση όπως η δημιουργία του “DELICIOUS GROCERY”, ενός μοντέρνου μπακάλικου στολισμένου με τα προϊόντα των παραγωγών - εκθετών με live παρουσιάσεις γευσιγνωσίας, καθώς και το θεματικό σαλόνι “BEER & COLD CUTS” όπου θα γίνει μια εκτενέστερη γνωριμία με τον κόσμο της μπίρας. Όλο το τριήμερο θα γεμίσει με εκδηλώσεις και παρουσιάσεις των ελληνικών μικροζυθοποιίων και ελληνικών εξαιρετικών αλλαντικών και άλλων συνοδευτικών προϊόντων.
Στόχος των παραλλήλων εκδηλώσεων είναι η δημιουργία εναλλακτικών προτάσεων που μπορούν να λειτουργήσουν ως εργαλεία πώλησης για τη μετέπειτα προώθηση των προϊόντων των παραγωγών.
Η κατανομή των εκθεμάτων στα περίπτερα θα είναι η εξής:
ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ |
ΕΚΘΕΜΑΤΑ |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8 |
CHEESE & WINE |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 9 |
BEER & COLD CUTS |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 10 |
ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΑΦΕΣ - ΡΟΦΗΜΑΤΑ |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 |
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΤΑ |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13/14/15 |
ARTOZYMA |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 16 |
HERBAL EXPO |
Από το παρακάτω link μπορείτε να δείτε το ενημερωτικό έντυπο της έκθεσης.
https://detropboutique.helexpo.gr/sites/default/files/Gfx/2020/brochure/brochure_el.pdf